Home > Samenwerkingen > Octogram
4-daags werkatelier gemeentelijke Informatiebeleid 2017-2020

Contact

Maret Busch

Office

0652526280

m.busch@nativeconsulting.nl

Neem contact met ons op

4-daags werkatelier gemeentelijke Informatiebeleid 2017-2020

ICT maakt innovatie mogelijk, maar hoe vertalen we de huidige mogelijkheden en trends naar gebruik binnen de gemeentelijke processen? Wat is precies de waarde van ICT voor de organisatie? Hoe kunnen bestuurlijke doelen worden gehaald? Hoe worden organisatievraagstukken effectief verbonden aan ICT? Gemeenten experimenteren met nieuwe inrichtingsprincipes, zo doen bijvoorbeeld meerdere klantbeelden per domein (sociale zaken, openbare ruimte, burgerzaken) hun intrede. Wat betekent dit voor zaakgericht werken? Ook het Nieuwe Werken ontwikkelt naar een volgend niveau van volwassenheid waarbij de term ‘sociale innovatie’ en ‘co-creatie’ beter past. En dan zijn er trends en ontwikkelingen zoals cloud, het gebruik van Apps, mobility en Big data.

Staat u met uw gemeente ook voor dergelijke uitdagingen en wilt u komen tot een actueel, gedragen en verbonden informatiebeleid? Doe dan mee met ons 4-daagse werkatelier "Informatiebeleid 2017-2020".

Dit werkatelier organiseren wij 2 x in 2017:

1e werkatelier: 7 september, 14 september, 21 september en 28 september 2017
2e werkatelier: 8 november, 15 november, 22 november en 29 november 2017

De 4 dagen staan in het teken van action-learning: cursisten krijgen een ruime hoeveelheid kennis aangereikt over alle relevante onderwerpen en gaan er direct actief mee aan de slag in de vorm van interactie met medecursisten en middels het voorbereiden c.q. opstellen van een IBP voor de eigen organisatie. Het cursusmateriaal bevat o.a. een concept informatiebeleidsplan dat als basis gebruikt wordt. Wij hanteren een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen. Meer informatie vindt u in deze brochure. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.

U kunt zich direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl onder vermelding van "werkatelier IBP 2017" en de startdatum van uw voorkeur! Uiteraard kunt u via dit mailadres ook vragen stellen. Wij hopen u binnenkort  op onze werkatelier te mogen verwelkomen.