Stempagina – Welk goed doel krijgt jouw stem?

Dit jaar willen wij het bedrag dat wij normaliter reserveren voor de relatiegeschenken doneren aan het goede doel. Wij voelen ons verbonden met onder andere Make a Wish, Stichting 010010 en De voedselbank. Welk bedrag er aan welk goed doel gedoneerd wordt, die keuze is aan jou!

Jouw stem is €10,- waard! Elk van de hieronder genoemde goede doelen schenken wij het totaalbedrag aan stemmen die zij ontvangen hebben.

Welk goed doel krijgt jouw stem?

 

“Oog voor voedsel, hart voor mensen”

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu.

De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Dat is de kracht van een wish journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Alle kinderen voorbereiden op de digitale toekomst

Wij dromen van een wereld waarbij alle kinderen de kennis en vaardigheden hebben gekregen voor een kans op een succesvolle toekomst.

Technologie verandert de wereld razendsnel en dat is gaaf, maar daar moeten volgende generaties wel op voorbereid worden. Daar willen wij het verschil maken.

Als organisatie doen wij onderzoek en ontwikkeling en bieden wij onderwijs en ondersteuning aan om alle kinderen te kunnen voorbereiden op de binaire toekomst.