Home > Samenwerkingen > Octogram
Masterclass IT Strategie en digitale transformatie voor bestuurders (1 dag)

Contact

Masterclass IT Strategie en digitale transformatie voor bestuurders (1 dag)

Native heeft een Masterclass ontwikkeld voor directies, bestuurders en colleges over de gemeentelijke ICT-strategie in relatie tot de digitale transformatie en de maatschappelijke vraagstukken (o.a. participerende overheid, eigen kracht, leefbaarheid)

U kunt deelnemen op één van onze 4 trainingsdagen door het land: Eindhoven (8 aug), Rotterdam (16 aug), Utrecht (22 aug) en Zwolle (30 aug).

Tijdens de masterclass wordt ingegaan op deze rol van de bestuurder en de belangrijkste kansen en uitdagingen van ICT voor de gemeente:
  • Wat zijn actuele (landelijke) ontwikkelingen en trends voor gemeenten en wat zijn daarbij de informatiekundige uitdagingen?
  • Wat betekent de digitale transformatie voor mijn gemeente de komende 4 jaar?
  • Hoe kan ik ICT gebruiken bij het antwoorden op maatschappelijke vraagstukken?
  • Hoe kom ik tot een ambtelijk en bestuurlijk gedragen ICT-strategie?
  • Hoe krijg ik grip op de complexiteit van ICT-vraagstukken? Hoe stel ik de juiste vragen aan specialisten?
  • Hoe krijg- en houd ik zicht op de ICT-kosten en opbrengsten?
  • Hoe om te gaan met cybercriminaliteit en informatiebeveiliging?
Interesse? Wij organiseren dit werkatelier, naast de geplande data, ook op incompany-basis. Op deze manier kunt u met elkaar het gesprek aangaan en direct de vertaling maken naar uw eigen organisatie.

Vanwege het intensieve karakter van de training hanteren wij een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen. Klik hier voor de brochure. De algemene voorwaarden voor inschrijving vindt u hier.

U kunt meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten.

Masterclass digitale transformatie gemeente