Home > Samenwerkingen > Octogram
3-Daags Werkatelier gemeentelijke I&A Samenwerking

Contact

3-Daags Werkatelier gemeentelijke I&A Samenwerking

Native Consulting heeft een 3-daagse praktische en interactief werkatelier ontwikkeld over ICT van intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Het werkatelier is bedoeld voor mensen uit zowel bestaande en nog te realiseren samenwerkingsverbanden U komt niet alleen om te luisteren naar nieuwe kennis en inzichten, maar ook om actief te discussiëren met uw collega’s uit andere samenwerkingsverbanden en om te werken aan uw eigen plannen. 

U leert de belangrijkste doelstellingen van een samenwerking praktisch te vertalen naar een integrale visie informatievoorziening, ICT, bedrijfsvoering en dienstverlening. In het werkatelier wordt aandacht besteed aan de harmonisatie van applicatie-landschappen en het effect op de moederorganisaties: o.a. ict-dienstverlening, cultuur, governance en verantwoording. Ook worden de kosten van harmonisatie en rationalisatie uitgebreid besproken. 

Na het werkatelier heeft u o.a. een visie ontwikkeld op de samenwerking en bent u in staat deze te vertalen naar praktische maatregelen zoals een contract, een DVO, een harmonisatiekalender of een transitieplan. 

Interesse? Wij organiseren deze momenteel op incompany basis. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanwege het intensieve karakter van de training hanteren wij een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen (bij incompany kan deze groep iets groter zijn in overleg). Klik hier voor de Algemene Brochure. De algemene voorwaarden vindt u hier

U kunt zich direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl onder vermelding van 'werkatelier gemeentelijke I&A samenwerking'. Via dit mailadres kunt u ook vragen stellen over de training. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!