Digitaal Leiderschap voor junior / medior adviseurs

digitaal leiderschap
Technologische ontwikkelingen volgen steeds sneller op elkaar. De snelheid waarop organisaties technologie adapteren is echter nauwelijks verbeterd. Het gevolg is dat er spanning ontstaat tussen de klassieke organisatieprincipes en de snellere adaptatiebehoefte. In deze training geven we young en medior professionals inzicht in de eisen die de digitale transformatie aan de moderne overheid stelt en geven we ze inzicht in de wijze waarop zij binnen de eigen organisatie, in kleine stapjes, het verschil kunnen maken.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor junior en medior professionals die werkzaam zijn binnen de lagere overheden (lokale overheid, waterschap, samenwerkingsverband, etc.).

Algemeen
Training past binnen een introductie en developmentprogramma van de eigen organisatie. Native werkt hierbij samen met de Universiteit Twente.
De training beslaat 4 interactieve trainingsdagen. Voor de laatste trainingsdag verzoeken we de deelnemers een manager of leidinggevende uit te nodigen.

Groepsomvang minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

Opbouw van de training
Dag 1 : introductie in de digitale transformatie
Dag 2 : inzicht in de organisatie van de digitale transformatie
Dag 3 : inzicht in het eigen handelen en de eigen drijfveren
Dag 4 : presentatie van eigen uitwerking concrete stap binnen de eigen organisatie

Op de trainingsdagen 1,2 en 3 wordt huiswerk opgegeven. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat zij tenminste 2 uur ruimte hebben voor de uitwerking hiervan.

Resultaat
Deelnemers leren de essentiële begrippenkaders en frameworks voor digitale transformatie. Daarnaast krijgen de deelnemers inzicht in de wijze waarop zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan de digitale transformatie. De deelnemers ronden de training af met een presentatie aan een ‘fictief MT’ dat wordt gevormd door managers en leidinggevenden van de deelnemers zelf.

Data waarop de training van start gaat:
11 januari (11-01, 25-01, 01-02 en 8-02)- vol, inschrijven niet meer mogelijk
8 maart (8-03, 15-03, 22-03 en 29-03)
10 mei (10-05, 17-05, 24-05 en 7-06)
11 oktober (11-10, 18-10, 25-10 en 1-11)
8 november (8-11, 15-11, 22-11 en 29-11)

Investering
Deze training kost EUR 1.475,- en een inzet van 4 trainingsdagen en ca. 6 uur uitwerkingstijd. Deelnemers wordt verzocht om een leidinggevende of manager uit te nodigen voor de laatste trainingsdag voor een aanwezigheid van 2 uur. Trainingsruimte, koffie, thee en lunches zijn inbegrepen in deze training.

Heb je vragen of opmerkingen over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op.