Native gaat verhuizen!

08 september 2020

Dat 2020 een bijzonder jaar is, behoeft geen uitleg. Covid-19 is als een tornado tekeer gegaan en, zo blijkt, ook nog niet uitgeraasd. Het heeft voor mens en organisaties veel in beweging gezet. We stonden een moment stil, om vervolgens in versneld tempo ons nieuwe werk- en zienswijzen eigen te maken die passen bij de tijd van nu. Ook voor Native zijn er veranderingen op komst. Wij hebben onze werkwijze aangepast en werken veelal vanuit huis of flexibele kantoorplekken. Onze informele gesprekken bij het koffieapparaat hebben plaatsgemaakt voor wekelijkse digitale koffiemomenten waardoor we elkaar vaker en effectiever spreken dan voorheen.

Tijdens deze online gesprekken kwamen we er achter dat ons huidige kantoor niet meer voldoet aan onze wensen en bedrijfswaarden. De stilte heeft ons doen beseffen dat we wel graag een vast honk behouden maar dan meer centraal in Nederland gelegen. We willen een plek waar meerdere disciplines bij elkaar komen, een maatschappelijk karakter in zich draagt en goed toegankelijk is voor het openbaar vervoer zodat we ook duurzaam kunnen reizen. Ons motto ‘Voel je verbonden’ willen we meer zichtbaar en voelbaar uitdragen. En deze plek hebben we gevonden!

Per 1 oktober as. zullen wij gevestigd zijn in het bedrijfsverzamelgebouw De Alchemist in Utrecht. De Alchemist is een locatie voor vaste en flexibele werkplekken, vergaderen, trainingen en kleinschalige evenementen. Zij hebben een breed scala aan huurders in diverse sectoren, van sociaal-cultureel tot IT gerelateerde bedrijven. Het maatschappelijke karakter van dit concept vinden we ook terug in hun personeelsbeleid, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen zich te ontwikkelen. Wij kijken er naar uit om binnenkort vanuit deze plek onze bedrijfsactiviteiten verder voort te zetten. www.de-alchemist.com .

Ons post- en bezoekadres per 1 oktober 2020 wordt Europalaan 2, 3526 KS in Utrecht. Dit kunt u per heden al aanpassen in uw administratie. Wij blijven gewoon via ons algemene nummer bereikbaar: 085 –4012987. Natuurlijk begroeten wij u hier graag op afspraak en als de tijd het weer toe laat, zullen we ook onze kennisevenementen hier met plezier organiseren. Voor nu blijven wij alert op onze en uw gezondheid en volgen wij de richtlijnen van het RIVM op in al onze activiteiten. Heeft u vragen over onze verhuizing of wilt u een persoonlijke afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact op met Ellen via ons algemene nummer of mail naar e.te.brake@nativeconsulting.nl.

Delen via

Actueel

Heeft het gemeentelijk ICT Shared Service Center nog een toekomst?

13 mei 2022

Heeft het gemeentelijk ICT Shared Service Center nog een toekomst?

Common Ground datagedreven werken

01 mei 2022

Common Ground datagedreven werken

Inzet routekaart datagedreven werken voor de gemeente Meierijstad

26 april 2022

Inzet routekaart datagedreven werken voor de gemeente Meierijstad

De volgende stap omtrent privacy: de e-Privacy verordening

24 maart 2022

De volgende stap omtrent privacy: de e-Privacy verordening